20 Haziran 2014 Cuma

Mezuniyet-düğün makyajı #2 (koyu severler)

Selam kızlaaarr :)) Bugün size mezuniyet- düğün makyajımın ikincisi paylaşıcam. Evet çok heycanlıyım. Çünkü ikinci makyaj yazım. Beğeniler güzel olursa devamlı bir seri olarak günlük gece gibi makyajlarda gelebilir. Şimdi bugünki maykajıma koyuseverler makyajı adını koydum :) 
 
Çok sevdiğim arkadaşım özge bana göz mankeni oldu. Makyajımı yine cat eye şeklinde yaptım göz kapağının tümüne şeftali tonlarında bir far uyguladım. Dış kapağınada bordumsu bir farım vardı onu sürdüm. Biraz daha derinlik vermek istedim içlere kahverengi uyguladım. Aslında çok basit ama iddialı bir makyaj. İncecik bir eyeliner ile tamamladım. Kirpikleri bol olduğu için kirpik kullanmaya gerek duymadım. Kirpik makasıyla azıcık kıvırdım. Benim makyajda en sevdiğim kısım kirpikler. Bayıla bayıla sürdüm rimelini. Çok seviyorum uzun ve kıvrık kirpikleri.

Makyajımı alt kirpilere derinlik verdiğim kahverengini sürerek bitirdim. Kendisi hiç böyle bir makyaj yaptırmamıştı. Oda kendini böyle görünce biraz şasırdı ama bayıldı. Benim mezuniyet için koyu makyajım bu kızlar :)) Sizlerinde uyguladığı makyajlar varsa onlarıda görmek isterim. Şimdi sizleri görsellerle başbaşa bırakıyorum :)) Kendinize iyi bakın bir daha ki yazımda görüşmek üzeree 
  
              Facebook: Melopotamya
              Twitter: melopotamya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder